Miksi en liittyisi jäseneksi?

Pyhtää-seura ry. Pyttissällskapet rf. on 2006 perustettu Pyhtään ja lähialueen kotiseutuyhdistys, jonka tarkoituksena on Pyhtääläisen kulttuurin ja perinteen kerääminen ja talteen saattaminen, sekä nykyisten ja entisten pyhtääläisten henkilöiden yhdyssiteenä toimiminen.

Pyhtää-seura ry. Pyttissällskapet rf. on noin sadan jäsenen koko kunnan alueen kattavan jäsenistön yhteenliittymä ja onhan seurassa jäseniä myös ulkomaita myöten.

Näiden ensimmäisten toimintavuosien aikana olemme pyrkineet vankistamaan seuran toiminnan arvoja parhaalla mahdollisella tavalla palvelemaan niitä tarkoitusperiä joita varten seura aikanaan perustettiin.

Tänään viimeistään on kuitenkin katse kohdistettava entistä enemmässä määrin tulevaisuuteen ja tässä tulevaisuuteen suuntautuvassa toiminnan tehostamisessa yhtenä peruskriteerinä on jäsenmäärän kasvattaminen ja toimintaan aktivoiminen, sillä yksin ja kaksin me olemme voimattomia, mutta yhteistyöllä pystytään saavuttamaan jopa kuntarajat ylittävää yhteistyötä kotiseututyössä.

Seuran jäseneksi liittyminen on tehty matalan kynnyksen periaatteella niin jäsenmaksun kuin ilmoittautumisenkin osalta, sillä täyttämällä alla olevaan lomakkeesseen tarvittavat tiedot ja maksamalla jäsenmaksu yhdistyksen tilille niin jäsenyys on voimassa ja olette silloin osaltanne yhtenä lenkkinä vaalimassa Pyhtääläistä kulttuuriperintöä - perintöä joka on vaalimisen arvoinen tänään - huomenna - tulevaisuudessa.

Jäsenyysterveisin

Pyhtää-seura ry.

puheenjohtaja

Arvoisat Pyhtää-seura ry. Pyttissällskapet rf. jäsenet, jäsenmaksukirjeet ovat lähiaikoina  postissa Teille tulossa ja rahastonhoitajamme toivoo aktiivista osallistumista jäsenmaksujen suorittamiseen lähiajan kuluessa.

Uudet jäseniksi haluavat tai ne jäsenet joiden jäsenmaksukuitti ei muutaman päivän kuluessa saavu postilaatikkoon ottakaa sivulla olevalla yhteystieto linkillä yhteyttä niin saamme asian siltä osin kuntoon.

Jo etukäteen kiittäen rahastonhoitajamme puolesta.

puheenjohtaja