Pyhtään Joulu Jul i Pyttis 2016

Pyhtään Joulu 2016 Jul i Pyttis 2016 ilmestyy tulevan viikonvaihteen aikana ja ensimmäiset lehdet on saatavissa LC Puhtää - Pyttis ry:n Joulumarkkinoilla Pyroll - Areenalla 27.11.2016 ja sen jälkeen muissa vanhoissa tutuisa paikoissa.

Lehden hinta on 8,00 €

Pyhtään Joulu Jul i Pyttis 2016 joululehden voi tilata myöskin postitse tällä lomakkeella.

Lehden hinta postitse lähetettynä on 12,00 €

*

Me voimme myöskin puolestanne postittaa joulutervehdyksenänne lehden / lehtiä haluamillenne vastaanottajille tällä samalla 12,00  hinnalla Suomeen ja ulkomaille noin 12,00 - 15,00 € hinnalla.

Tilatut lehdet tulee maksaa Pyhtää-seura ry. Pyttissällskapet rf. tilille:
Kymenlaakson Osuuspankki FI07 5172 1620 0169 97

Selitekenttään lehtien saajien nimet

*

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.

Pyhtään Joulu Jul i Pyttis 2015 on näin mittumaarin lähetyessä jo osaltaan aikansa elänyttä joulu ajan lukemista ja siksi onkin aika alkaa valmistelemaan tulevan vuoden joululukemistoksi Pyhtään Joulu Jul i Pyttis 2016 lehteä.

Lehden tekon ihan kivaa puuhaa mikäli siihen vain saa riittävästi aineistoa ja siksi käännynkin taasen kerran jäsaenistön - lukijakinnan ja muiden ahkerien kirjoittajien puoleen aineisttoivomuksin tlevaa lehteä silmällä pitäen.

Kaikenlainen aineisto on toivottavaa, sen ei välttämättä pidä liittyä jouluun, mutta sekin on suotavaa.

Muistelut vaikkapa vanhoista esineitä työtavoista janiin edelleen on monelle nuoremmalle lukijalle erittäin mieluista luettavaa.

Mahdollista aineistoa toivon mieluusti ennen elokuun puolta väliä joko sähköpostitse raino.ojansivu@kymp.net ta kirjeitse Pyhtää-seura ry. Pyttissälskapet rf. Motellikuja 2 49220 SILTAKYLÄ.

Tekstejä odotellen hyvää kesäloma-aikaa.

Terveisin

raino.ojansivu@kymp.net