Saunapäivä 27.07.2019

Klikkaamalla kuvaa pääset asiassa eteenpäin.

Saunapäivän tavoitteena on juhlistaa suomalaista saunomiskulttuuria positiivisella ylpeydellä. Haluamme saada yhden päivän aikana kaikki mahdolliset saunat Suomessa auki ja suomalaiset yhdessä saunomaan, kohtaamaan toisensa ja pitämään hauskaa!

Klikkaamalla kuvaa pääset suoraan saunatunnelmaan
Ken hän onkaan? - Asiaan saadaan vahvistus 27.07.2019.

Saariston Sven ja Saariston Sirkka huomionosoitukset ovat "päivän politiikasta" poissa olevia Pyhtääläisiä, mutta nyt on mahdollisuus "palkita" myös Pyhtääläistä "päivän politiikkaa" tekevää väestöä.

Vasemmalla on esityslomakkeet joilla voi ehdottaa sopivaa Pyhtään 1. "virallista unikekoa"  ja "saunotettavaa" sekä itselleen hyvää saunaseuraa saunapäivän ohjelmanumeroksi.

Sivusto tulee lähipäivien aikana täydentymään muilla mahdollisilla päivään liittyvillä tapahtumilla ja teemoilla - kannattaa käydä aika ajoin seuraanassa mitä uutta on näkyvissä päivän ohjelmaan.

Unikeoksi muiden ehdotettavien nimiä toivon vasemmalla  olevilla lomakkeilla.

HUOM! Muistakaa käydä myös Saariston Sirkka ja Sven sivulla esittämässä omaa ehdokastanne tämän vuoden huomionosoituksen saajaksi.

Saunaseura ja saunotettavien listaan ehdokkaiksi tuleville pyrin mahdollisuuksien mukaan ilmoittelemaan toiveistanne.

Ensimmäinen ehdotus unikeoksi on jo tullut (loistavine perusteluineen) ja voin todeta, että on erittäin loistava esitys "tittelin" saajaksi.

Nyt vain lisää ehdotuksia kaikkiin kategorioihin.

Ehdotusten määrä kasvanut jo yli 20 ehdokkaan ja joukossa on niitä "takuuvarmoja" ehdokkaita, mutta myös yllätyksellisiäkin nimiä on listalle ilmaantunut.

"Unikeon" valinta e tulle olemaan helppo "nakki".

HYVÄ SAUNASEURA
ON AINA PAIKALLAAN!